Gewoon een goed gesprek.

Rumoerige tijden!

We leven in een onstuimige tijd waarin heel veel gebeurt. Al deze dingen kunnen een enorme impact hebben op jou en daarmee ook op je omgeving. Ik merk dat er door Corona en alles wat daaromheen gebeurt verwijdering kan ontstaan in gezinnen/families,  tussen vrienden en op de werkvloer. Dit komt doordat er andere standpunten zijn. Soms ga je mensen op een hele andere manier zien dan voorheen. Van diverse mensen heb ik gehoord dat jarenlange vriendschappen ineens veranderen in een vijandigheid naar elkaar toe en niet zelden worden vriendschappen verbroken. Hoe ga je met al deze dingen om?

Het is soms lastig om iemand te vinden om je hart bij te luchten. Daarom bied ik je graag de mogelijkheid om met mij in gesprek te gaan en je hart te luchten.

Ik luister graag naar verhalen van mensen uit alle lagen van de bevolking en met elke achtergrond en afkomst. In de gesprekken ben ik neutraal, tenzij je er prijs op stelt dat ik mijn visie met je deel.

Met veel plezier kijk ik uit naar een gesprek met jou.