Wie ben je?

WIE BEN JE?

Wie ben je? Vraag je jezelf dat weleens af? Zo ben ik nu eenmaal zeggen mensen vaak. Ik ben nu eenmaal negatief, ik ben geen hoogvlieger, ik kan niet goed leren, ik ben dik, ik ben niet knap etc.

Volgens mij zijn het allemaal overtuigingen die ergens zijn ontstaan. Ik dat je bent wie je wilt zijn. De keuze is aan jou. Verschuil je niet achter het idee dat je nu eenmaal zo bent of iets niet kunt etc.

Wat voor iemand wil je zijn? Wat doe je voor werk? Ben je gelukkig in je relatie of zonder partner? Hoe zie je er in je mooiste droom uit? Het leven dat je nu leeft is ontstaan vanuit de dingen die in je leven zijn gebeurd. Het is de draai die je zelf aan je leven hebt gegeven. Geef niet de omstandigheden van je leven de schuld van je huidige situatie.  Je bent de regisseur van je eigen leven en je kunt op ieder moment de regie (terug)nemen over je leven.

Je bent als een mooi mensje op de wereld gekomen met een eigen visie en je eigen taak. Iedereen heeft bijzondere gaven meegekregen. Wordt het niet eens tijd om je talenten te gaan benutten zodat je een fijn leven voor jezelf en daarmee ook voor je omgeving kunt creëren?

Als je daarbij hulp kunt gebruiken dan wil ik je graag bijstaan.