Spijt!

Spijt!

Waar heb jij spijt van? Op het ogenblik hoor ik van steeds meer mensen dat ze spijt hebben dat ze de prik genomen hebben. In eerste instantie werd vrijheid beloofd als je gevaccineerd zou zijn. Dansen met Jansen werd geïntroduceerd om de jeugd over te halen zich te laten vaccineren. Het wordt steeds duidelijker dat mensen die meegedaan hebben aan het experiment niet minder kans hebben om ziek te worden of de ziekte te verspreiden. De vrijheden zijn alleen te ontlenen aan de QR code. Inmiddels blijkt dat in gelegenheden waar alleen mensen met een QR code mogen komen toch corona uitbreekt. Wat zegt dat jou?

De media heeft massaal, bewust gekozen voor het uitdragen van de boodschap van de regering en het nieuws gemanipuleerd. Een klein beetje journalistiek onderzoek en kritische vragen hadden veel ellende kunnen voorkomen.

Een grote groep mensen heeft van het begin af aan kritisch gekeken naar wat er allemaal gaande was. Degenen die zich uitspraken werden meteen afgedaan als wappie (wat dat ook mag betekenen), terwijl dat juist de mensen waren die verder keken en mensen wakker wilden schudden. De maatregelen waren helemaal niet om de zorg voor overbelasting te behoeden of om ouderen te beschermen, dat is inmiddels wel duidelijk geworden.

Er zijn zoveel artsen, wetenschappers, politie-agenten, leraren, die aan de bel hebben gehangen bij nieuwsbulletins, kranten en talkshows om de andere kant van de medaille te belichten maar, zij werden stelselmatig buiten het nieuws gehouden.

Zijn er de afgelopen jaren maatregelen genomen om ic’s op te schalen? Is er vanuit de overheid iets gedaan aan de ongezonde leefstijl van mensen? Is gezonde voeding goedkoper geworden en ongezonde voeding duurder? Worden mensen gestimuleerd om de natuur in te gaan? Nee, je mag niet naar de sportschool maar MacDonalds blijft wel open!

Er zit iets heel anders achter deze “pandemie”.  Inmiddels heb je vast wel gehoord van The great reset.  Je kunt erover lezen op de site van het WEF. Het social credit systeem, zoals in China al heel ver geïmplementeerd is, moet wereldwijd uitgerold worden. Het “virus” was een mogelijkheid om te ontdekken hoe volgzaam mensen zijn. De afgelopen tijd hebben veel mensen leren gehoorzamen terwijl we in de basis juist altijd een heel vrij volk zijn geweest. Velen hebben zich afhankelijk gemaakt van een systeem. De vraag is of je belangrijke beslissingen over je leven neemt uit angst. Laat jij je makkelijk dwingen tot iets? Wat levert de prik jou of je omgeving op?

De komende tijd zal duidelijk worden wat het effect is van de experimenten en wat alle maatregelen, ons opgelegd door de regering, voor gevolgen hebben voor mensen, gezinnen, gezondheid, bedrijf, vriendschappen, kortom het leven zelf.

Mocht je spijt hebben, dan zijn er gelukkig wel mogelijkheden om de schade te herstellen. Het is nu wel tijd om in actie te komen. Het meest belangrijke in dit proces is de zoektocht naar jezelf. Waar sta je zelf voor? Verbinding zoeken met de natuur, met mensen en dieren. De liefde zal je helen.

Het kan natuurlijk ook zijn dat je het wel prima vindt om afhankelijk te blijven van mensen en instanties die steeds meer voor jou gaan bepalen hoe je leven eruit gaat zien. Dan hoef je helemaal niets te doen maar, dan zal er ook niets ten goede keren en wordt je een puppet van de regering.

Ben jij ook iemand die spijt heeft en heb je behoefte aan een gesprek?

Neem gerust contact op. Wie weet kan ik je helpen.